Stäng

Vad vill du registrera dig som?

Investera i onoterade IT-bolag genom en Portföljstrategi som fungerar.

Vi har nu investerat i 20 bolag via 7 fonder. Våra fonder består främst av entreprenörer inom IT (SAAS, IoT och Gaming). Vi bedömer att företagen har en god förmåga för att skapa en global attraktionskraft. Vi vet att du som investerare också är intresserad av dessa bolag, dock har det hittills saknats en möjlighet att effektivt risksprida sina investeringar i detta segmentet. Nu kan du som investerare, genom att gå ihop med andra, investera i dessa målbolag som du tror på och samtidigt öka sannolikheten till en avkastning på ditt kapital.

 

Att komma igång är enkelt. Allt du behöver göra är att registrera ett konto. Att registrera ett konto är kostnadsfritt och krävs för att kunna investera i fonderna.

Så här enkelt fungerar det i 8 steg:

1

Registrera

När du registrerat dig på Ekap AIF, så får du tillgång till alla öppna portföljer och dess villkor för investering.

2

Intresseanmälan

När du hittat en portfölj som du tycker har en bra riskspridning, så anmäler du ditt intresse för att vara med i den samma.

3

Granskning

Vi granskar din intresseanmälan avseende de riktlinjer som vi ska förhålla oss till som en Alternativ Investerings Fond.

 

4

Teckningssedel

När granskningen är klar så får du en teckningssedel till

kontantemissionen via mail. Fyll i den och signera med ditt Bank-ID.

5

Likvid

Likvid för de tecknade aktierna erläggs på emissionskontot enligt anvisning. Då det är gjort erhåller du en kvittens på insatt belopp.

6

Aktiebok

Vi upprättar aktieboken via Nordiska Värdepappers Registret, när emissionen är avslutad får du en kopia av den samma.

7

Utdelning

Alla Ekaps AIFs fonder har som policy att vid tillfällen då det finns kapital att dela ut så ska det göras på kommande årsstämma.

 

8

Håll dig uppdaterad

Se under event i menyn, där hittar du tidpunkter för våra träffar. Utöver det så har VD:n i fondens målbolag möjlighet att hålla dig underrättad via "Mina sidor"

 

Registrera dig enkelt här nedanför:

 

* Samtliga fält är obligatoriska. 

Anmäl ditt intresse till EkapAifs investerarnätverk för att se våra portföljer och följ våra investeringar i onoterade IT-bolag.

Jag godkänner regler och villkor
Som registrerad medlem får du ta del av Ekapaifs nyhetsbrev.

Genom att registrera mig anmäler jag mitt intresse till EkapAifs investerarnätverk. Genom att registrera mig godkänner jag också att jag läst och tagit del av regler och villkor från EkapAif. 

* Att registrera sig är helt kostnadsfritt


Kontakta oss

Ekapaif AB  är registrerade hos Finansinspektionens att såsom en s.k. registrerad AIF-förvaltare förvalta alternativa investeringsfonder enligt 2 kap. 3 § lagen (2013:561) om förvaltare av alternativa investeringsfonder.